Welcome to E-Sport Balkan Cup

Srpska E-Sport Federacija i Auto Moto Savez Srbije organizuju takmičenje pod nazivom „E-Sport Kup Balkana” u simulaciji vožnje na računarima.

„E-Sport Kup Balkana” se odvija kroz tri kvalifikaciona dela i finala koje će biti održano na štandu Auto Moto Saveza Srbije na Beogradskom Sajmu Automobila 30.03. - 31.03.2019.

I kvalifikacioni deo – E-Sport Balkan CUP – online Takmičenje koje se odvija “online” na internetu na RaceRoom simulaciji, a serija koja se igra je WTCR 2018. Ovu simulaciju može da instalira svako na svoj računar. Kalendar za ovo takmičenje sadrži četiri trke. Prvih šest takmičara sa ovog dela takmičenja ide direktno na finalno takmičenje. U prilogu se nalazi najava za ovaj kup sa kalendarom.

II kvalifikacioni deo – E-Sport Kup Balkana – caffe Drži Levo Kup Takmičenje koje se odvija “offline” na simulatorima u caffe Drži Levo na simulaciji RFACTOR, a serija koja se igra je BTCC. Kalendar za ovo takmičenje sadrži šest trka. Prvih šest takmičara sa ovog dela takmičenja ide direktno na finalno takmičenje. U prilogu se nalazi najava za ovaj kup sa kalendarom.

III kvalifikacioni deo – E-Sport Kup Balkana – štand AMSS Takmičenje koje se odvija “offline” na simulatorima na RaceRoom simulaciji, a serija koja se igra je WTCR 2018. U okviru ovog dela kvalifikacija tražiće se šest najboljih po postignutim vremenima na zadatoj stazi koja će biti objavljena prilikom otvaranja štanda.

FINALE Finale „E-Sport Balkan Cup” biće održano na štandu AMSS-a, na Beogradskom sajmu automobila u oviru koga će učestvovati po prvih šest iz svih kvalifikacionih kupova i šest „Wild Card” takmičara kao VIP zvanice. Detalji finalnog dela takmičenja biće objavlkjeni 01.03.2019.

Pravilnici i prijavljivanje za sva takmičenja u oviru kupa će biti objavljeni na:

E-Sport Balkan Cup – online

 • Link
 • Discord Channel

  We recommend using Discord

 • Get it here->>
 • Join our Discord channel
 • Racing hours

  20:00-20:10 Practice

  20:10-20:25 Qualification.

  20:25-20:45h Race One

  20:45-21:55h Race Two

  Contact mail

  balkanraceroom@yandex.com

  Usefull Links